27 April 2020 Malin Kullberg
Helmnet Rider Malin Kullberg

"Mitt livs adrenlinrus"

nettefoto1 Foto: Nettefoto.se
nettefoto2 Foto: Nettefoto.se
Nyligen kunde roadracingföraren Malin Kullberg äntligen jaga varvtider på årets första bandag. Premiären för säsongen var på Mantorp Park tillsammans med en av Sveriges bästa roadracingförare.

En av de bästa upplevelserna från Backlund Trackdays var när jag fick åka med på Filip Backlunds R1:a. När jag berättade för folk att jag skulle få åka med bakom Filip sa de "Håll i dig, håll i dig hårt!" och "Wow, förbered dig för en sjujävla resa".

Jag svarade bara med ett leende och att jag suttit bakpå motorcyklar förut.


Foto: Ntraderacing

Full gas eller hård inbromsning. 
Ingenting där emellan


Men jag hade helt fel. Jag har aldrig upplevt en liknande åktur någonsin. Så fort vi kom ut på banan gav Filip full gas. Jag hade aldrig någonsin kunnat förbereda mig på vad jag skulle få uppleva.


Foto: Ntraderacing

Hela jag skakade av
mitt livs adrenalinsrus


Under hela åkturen var det antingen full gas eller hård inbromsning. Ingenting där emellan. Jag höll i mig i Filip med skräckblandad förtjusning.

Jag tror inte att jag någonsin har upplevt en sådan adrenalinkick i hela mitt liv.

Foto: Anna Törne

Efter fyra varv, som kändes som en evighet, skakade hela jag av mitt livs adrenalinsrus när jag klev av motorcykeln. Jag hade svårt att hitta ord för att förklara för honom vad jag tyckte om åkturen. Jag bara skrek "Oh my god Filip! Oh my GOD" om och om igen.

Filip tittade på mig med sina snälla ögon, log och gav mig en kram. Tack för en helt fantastisk upplevelse Filip, din galna speed demon!

Foto: Anna Törne

Foto: Anna Törne