13 March 2020 Malin Kullberg och Malin Westling
Helmnet Rider Malin Kullberg

Filminspelning för det nya flaggskeppet

Filminspelning Foto: @biker.stories
Vår Rider Malin Kullberg är frontfigur i en nyinspelad reklamfilm för BMW Motorrads nya flaggskepp. Snart öppnar portarna till den jättelika anläggningen i Upplands Väsby norr om Stockholm och inför det har filmen spelats in.

I filmen får vi se när Malin kör en blå BMW F900R i ett vårigt Stockholm. Trots att det bara är i början på mars hade hon en riktigt härlig dag på motorcykeln. 

-Vi startade med att filma en scen i ett parkeringsgarage när jag låser upp hojen och kör ut på gatan. 


Vi hade riktigt tur med vädret. Det var sol nästan hela dagen och mellan 10-12 plusgrader, trots att vi är i mitten på Mars. 


Vi fortsatte sedan köra runt om på Södermalm och avslutade dagen ute på Vendelsö, berättar Malin.

           

BMW's F900R som ersätter den tidigare modellen F800R, kommer som ett modernt inslag i roadster-segmentets mellanklass. En smidig och härlig motorcykel med samma höga tekniska innovationsnivå som just BMW blivit känt för.

Den var otroligt lättkörd och pigg att köra. Jag tycker om att den har quick shifter både upp- och ner. 


Handtagsvärmare och en snygg och användarvänlig TFT färgdisplay. En fin allround-hoj som passar både den erfarna som den mindre erfarna tycker jag.  


Filmen ska visas på invigningskvällen den 26:e mars inför press och branschfolk, men för oss vanliga besökare öppnas dörrarna till BMW:s nya lokaler först i början på april. För den nyfikna kommer den färdiga filmen att läggas ut på min Instagram @biker.stories efter att den haft premiär. 


Alla foton i reportaget: @bikers.stories