22 April 2020 Frida Persson
Helmnet Rider Frida Persson

Team PsonRacing förbereder säsongsstarten

pson6 Foto: Pson Racing
Med läget som råder i världen just nu så ligger de mesta på paus. Många tävlingar är redan avbokade eller uppskjutna. 2020 kommer inte att bli likt något annat år i motorhistorien eller i världen.

Vi hoppas att alla tar sitt ansvar och gör uppoffringar för att världen ska komma på fötter igen. Trots detta lär vi jobba framåt. Påsken har spenderas på hemmaplan med att göra tävlingsmaskinerna från Qubic redo för säsongen. Om tävlingarna kommer igång står vi redo.

Suget efter att få komma ut på vattnet fanns trots allt och till och med barnen längtade efter att få åka.Det blev en blöt
men otroligt rolig säsongspremiärDet blev en blöt men otroligt rolig säsongspremiär. Med endast 4 grader i vattnet och bara någon plus grad i luften. I vikarna låg fortfarande en tunn ishinna, men med solen i ansiktet gav det ändå riktiga vårkänslor.

Nu äntligen har vi fått i träningsbanan och börjar träna på vattnet nästa vecka, då börjar det riktiga arbetet. Maskinerna ska finjusteras och förarna ska tränas.Det känns ändå skönt att sommaren är på gång och trots att det mesta är inställt ser vi ändå fram mot det som sommaren kommer att ge.