Sune Lewander ATV
Adrenalin, frihet och total sinnesro är vad körningen ger mig och jag är tacksam för varje dag jag får fortsätta med min stora glädje i livet. Följ mig på Instagram @Lewander174.

Jag körde min första Quadcross-tävling 2007 och sedan dess var jag fast för sporten. Idag är jag en av dem snabbaste i Europa på quad.

Vi kör på samma principer som motorcross. Den enda skillnaden är att vi har fyra hjul och 70 kilo extra när vi pressar kurvor och kör i hopp som kan vara upp emot meter. Jag har flera titlar i norden och 2019 stod jag överst på pallen i Europamästerskapen.

Foto bakgrundsbild: Stijn Vanoverbeke Photograpy
Frida Persson VATTENSKOTER
Jag har en förkärlek till extremsport. Jag tävlar inom aquacross där jag fightas med grabbarna. Följ mig på Instagram @fridaa86

Jag tävlar i aquacross sedan 2016 och jag har ända från starten fått fightas mot killarna i extrema förhållanden på vattnet vilket är super-roligt. Drivet är att hela tiden blicka framåt och viljan att utvecklas till att bli en bättre förare.

Sedan jag började tävla 2016 har jag hunnit med både svenska, nordiska och europeiska mästerskapen, med en 4e plats i SM som topp placering mot killarna. Förutom tävlandet älskar jag soliga dagar på vattnet med min vattenskoter för att upptäcka nya grymma platser kring sjöar och vattendrag. När vintern kommer är jag helst ute i naturen på snöskoter eller ATV.


Josef Näs SNÖSKOTER
Det är en häftig känsla att hitta en väg genom snötäckt bergig terräng eller att hitta naturhopp i skogen. Att fara fram i snö och samarbeta med skotern är frihet och glädje för mig. Följ mig på Instagram @josefnaas

Jag var inte gammal när jag första gången jag satt framför min far på en Ski-Doo Everest. Det var första gången jag kände fartvinden och sedan dess har skoteråkning fortsatt vara min passion. Visserligen tycker jag om de flesta utomhusaktiviteter, oavsett årstid, men det som fångar mig allra mest är utmaningarna i snön. 

Friåkning på snöskoter har tagit mig till platser och upplevelser jag annars bara drömt om. 

Mattias Engbom MC
Jag har kört hoj ända sedan jag lärde mig cykla som liten. Jag har tävlat och kört inom de mesta på två hjul med fokus på stunt med min H-D de senaste åren. Följ mig på Instagram @engracing.

Jag började köra trial tidigt och sedan rullade det på med tävlingar inom trial, cross, enduro och supermoto. Sedan gick det över till mer lek och stunt-körning som freestylemotocross, supermoto- och sporthojstunt. Jag har även kört mycket sporthoj både på gata och bana. De senaste åren har jag mest kört H-D och byggt chopprar som sedan gick över till FXD Dyna-byggen. Jag blev inspirerad av hur de körde i USA och tänkte att det här borde även göras i Sverige. Så jag åkte över till USA för att kolla in byggen och shower, och 2015 började jag med mina egna stuntshower på samma sätt här hemma med min H-D. 

Jag driver också ett företag där jag jobbar med fjädring och ombyggnationer av motorcyklar. 2020 ska jag satsa på enduro och cross, bland annat ska jag köra långloppstävlingarna Stångebroslaget, Ränneslättsloppet och Gotland Grand National.

Erik Persson VATTENSKOTER
Jag är flerfaldig svensk mästare i aquacross. Hela mitt liv har bestått av extremsport och jag har tävlat inom det mesta. Följ mig på Instagram @psonracing.

Jag har har tävlat i aquacross i över 10 år och kör just nu i klassen Runabout GP4. Hela mitt liv har kretsat kring extremsport och framförallt motorsport. Sedan 2007 har jag tävlat på jetski och vattenskoter vilket har gett mig flera SM guld. Jag har även tävlat på ATV vid sidan om, vilket gav mig ett SM guld och en andra plats på Gotland Grand National 2016 på ATV. Samma år tog jag SM guld i aquaX på SM veckan i direktsänd tv. 

Mitt liv kretsar till stor del kring vattenskoter men jag har även andra intressen. När det finns tid över åker jag snöskoter, snowboard och ATV så ofta jag kan.

Jessica Jonsson SNÖSKOTER/ATV
Jag är en renodlad motortjej som älskar allt från kalla vinterdagar på skotern, en lerig myr på två eller fyra hjul eller en dag på sjön med vattenskoter. Följ mig på @jessicajonsson_alifestyle.

Som min Instagram säger så är det min livsstil. Vilket kan låta klyschigt, men för mig är det verkligen livets liv. Mina intressen började växa redan vid 4 års ålder när pappa satte mig på en Lynx Rave 150cc som jag delade med mina storebröder, efter det var jag fast. Friheten, vyerna och gemenskapen man får uppleva genom skoteråkningen är helt klart något utöver det vanliga.

Malin Kullberg MC
Jag är motorcyklisten och fotografen som slog ihop mina två största passioner i livet och skapade Instagramkontot @biker.stories

Där kan du följa mitt fartfyllda liv på två hjul. På vägen, roadracingbanan och som instruktör. Jag är på plats där det händer och älskar att berätta historier. När vintern kommer åker jag utomlands för att förlänga MC-säsongen.

Bakom mina snyggt komponerade foton hittar ni mig, en ung hojtokig tjej som tror att motorcyklister är lite lyckligare människor. Jag visar med min passion att alla kan köra motorcykel, oavsett om du är kvinna eller man, gammal eller ung.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK