25 January 2020 Malin Westling
MC-mässan 2020

Vi ses i vimlet!

massa0001 Foto: Malin Westling
massa003 Foto: Malin Westling
massa005 Foto: Malin Westling
massa010 Foto: Malin Westling
massa012 Foto: Malin Westling
massa014 Foto: Malin Westling
massa016 Foto: Malin Westling
massa019 Foto: Malin Westling
Helmnets redaktion och Riders fortsätter att kolla in de senaste hojarna och nyheterna på MC-mässan.

Idag drog mässan igång en timme tidigare och det tog inte lång stund innan mässhallarna fylldes med besökare. Saknar ni oss i vår egen monter hittar ni oss självklart i vimlet.

Vår monterplats har vi bredvid Harley-Davidson, C04:02 och där kan du surfa in på Helmnet på våra Ipads.

Du kommer väl ihåg att delta i vår tävling för att vinna en snygg Helmnet T-shirt!Det verkar som om årets mässa i Göteborg lockar fler besökare än tidigare år. Kanske är det milda vädret som gör att hojåkarna längtar lite extra efter att säsongen ska dra igång. Det är otroligt mycket folk i alla montrar.

Under fredagen var det nästan 11.000 personer som besökte MC-mässan. Det är nästan 800 fler än vad som besökte mässan under fredagen 2018 då mässan senast var i Göteborg. 

-Både vi arrangörer såväl som alla utställare är mycket glada och tacksamma att så många moped- och motorcykelintresserade gäster ville komma och besöka MC Mässan denna fredag, skriver MC-mässan i ett pressmeddelande.Siffrorna för 2020 är preliminära och kommer att stiga något när de definitiva besökssiffrorna hunnit analyseras en tid efter MC Mässans avslutande skriver de också. Det går heller inte att jämföra siffrorna rakt av då mässan arrangerades under fyra dagar 2018 istället för som i år med tre dagar.

Och du, du följer väl Helmnet på sociala medier!

Instagram @helmnetofficial

Facebook @helmnet.net

YouTube @Helmnet