23 January 2020
MC-mässan i Göteborg

Helmnet kollar in årets nyheter

Helmnet Foto: Helmnet
Det närmar sig MC-mässan i Göteborg. Helmnet är självklart på plats och spanar in alla årets nyheter. Vår monter hittar ni vid C04:02.

Årets mässa bjuder på mängder av nya hojmodeller, kläder, utrustning och mycket annat. Utöver det kan du även se en och annan snöskoter och fyrhjuling hos några utställare. 

I år finns det inte någon actionarena med stuntförare som det brukar vara. Istället tänker arrangören lite nytt kring uppvisningarna.

Vi kommer att använda elfordon från och med denna MC-mässan och vi kommer att arrangera många små stunts och miniuppvisningar på många platser runt om mässområdet. 


-För oss är detta en chans att gå lite före utvecklingen som snart kommer, det vill säga eldrift för vissa fordonsmodeller, skriver arrangören på MC-mässans hemsida. 

Istället för stuntshower tre gånger om dagen får du hålla utkik efter fler och mindre shower som dyker upp där du minst anar det. 

Andra spännande hojar du inte får missa under mässan är till exempel tävlingsmaskinen från MotoGP hos Svenska Piaggiogruppen och Aprilia Sverige i monter B05:02.

Efter ett intensivt arbete är vi på Svenska Piaggiogruppen och framförallt Aprilia Sverige stolta att få berätta att vi i ställer ut ingen mindre än Aleix Espargaros tävlingshoj, skriver de SPG på MC-mässans hemsida.

 Foto: SPG

Alla aktiviteter och utställare på mässan hittar du på deras hemsida.