16 November 2020
Helmnet tipsar om ASP Group

Ett riktigt tillbehörsparadis nu även i Sverige

asp Foto: ASP Group
Oavsett om du kör MC, ATV, eller snöskoter finns det massor med bra och prisvärda produkter. Vi har kollat in sortimentet hos ASP Group, välkommen till tillbehörshimlen säger vi.

Behöver du plogblad, värme i dynan, extralysen eller en supersmart vagn till din fyrhjuling? Kanske är det dags att köpa nytt MC-ställ eller crossutrustning, oljefilter, däck eller en ny hjälm.

Eller behöver garderoben uppdateras med lite nya casual kläder. Det finns verkligen allt hos det tjeckiska företaget ASP Group. Företaget grundades 2001 och har specialiserat sig på fram för allt produkter till ATV och UTV. Men många av produkterna kan du som kör både MC och snöskoter också ha nytta av.


Det finns verkligen alltVi har ägnat några timmar till att kika genom hemsidan med tusentals produkter från över fyrtio märken. Här är ett urval ur sortimentet som vi fastnat för.
Det finns tillbehör till det mesta, och produkterna ser ut att hålla hög kvalité samtidigt som de är prisvärda. När vi besökte Access ATV Sveriges högkvarter nyligen fick vi också möjligheten att klämma och känna på några av produkterna i verkligheten. Bland annat kollade vi in den här smarta kärran.Ska du ut och jobba med fyrhjulingen eller ta med familjen på ett spännande äventyr. Då är den här smarta förvaringslådan ett måste. Här får du plats med både matsäck, extra bensin och allt du behöver för en heldag på hjulingen.

Värme i sadeln är ju skönt oavsett fordon när det är kallt ute. Den här fungerar lika bra på snöskotern som fyrhjulingen och gör att du kan använda dina maskiner oavsett om det drar iväg och blir riktigt kallt.
Vi vill även tro att den kan passa på motorcyklar som har lite större sadel. 


Både vagnarna och plogbladen är egentillverkade. Vill du göra om din fyrhjuling till en multimaskin som tar sig fram överallt finns de bandsatser till riktigt bra priser att köpa.
Det finns som sagt i princip allt. Några av märkena som det finns tillbehör till är bland annat Polaris, Arctic Cat, Can-Am, Kawasaki, Yamaha, KTM, Access Motor med flera. Produkterna som säljs är universella och passar även på andra märken. 


Kolla in hela sortimentet själv via länken nedan. Säljrepresentanten i Sverige heter Tom Bergkvist och är du intresserad av produkterna, eller kanske vill bli återförsäljare, hör av dig till Tom på tom@aspgroup.eu