31 December 2020
Helmnet önskar

Gott Nytt År

Så här på årets allra sista dag blickar vi tillbaka på Helmnets första år. Och vilket år vi har haft. Allt från provkörningar och event till att prova på nya sporter och åka på roadtrip. Se vår årskrönika för en återblick med Helmnet 2020.

Helmnet lanserades på MC-mässan den 24 januari 2020 och nu har vi funnits i snart ett helt år. Det har varit ett fantastiskt roligt år och vi har hunnit göra en hel del egna artiklar och videos. 


Foto: Helmnet. MC-mässan 2020


Vi har provkört nya fordon tillsammans med flera av våra Riders, vi har testat på nya sporter och gjort egna utflykter.
Vi har även gjort personporträtt, varit på event och granskat myndigheters beslut och politikers förslag.


Snart gasar vi på
med ett nytt
spännande år


Foto: Helmnet, Malin Kullberg. Tjejläger på Lofsdalens lägergård i februari 2020.


Givetvis har även vi påverkats av Coronapandemin och har fått bromsa vissa gånger. Men vi hoppas att 2021 blir ett bättre år för alla.

Vi vill med denna årskrönika i videoform tacka alla våra läsare, annonsörer, Riders och alla andra som på ett eller annat sätt bidragit till Helmnet under året, säger Helmnets chefredaktör Malin Westling.


Foto: Lucas Lindskog. Helmnet testar Aquacross
Foto: Helmnet. Roadtrip i Roslagen till Bondens glasskalas. 
Foto: SegusFoto. Helmnet testar Shercos nya hojar med vår Rider Mattias Engbom

Vi har fortfarande några dagars ledighet kvar att se fram emot - men snart är vi gång igen och gasar på med ett nytt spännande år. 

Har du tips på roliga event, spännande reportage, intressanta personer som Helmnet borde skriva om? Maila vår chefredaktör via länken nedan. 

Skulle du vilja annonsera på Helmnet? Vi öppnar bokningarna igen för annonsplatser den 11/1 och vi lovar att du inte vill missa möjligheten att synas på Sveriges bästa plattform för ATV, MC, VATTENSKOTER och SNÖSKOTER. 

Ha nu en riktigt härlig nyårsafton och var rädda om er.
Gott Nytt år önskar Helmnets redaktion.