28 May 2020
En Ninja, en Ferrari, och en Mustang

Sportbilar och sporthojar blev unika Jetskis

watercraftjournal1 Foto: Watercraft Journal, Jay Bramble med sina ombyggda maskiner
watercraftjournal3 Foto: Watercraft Journal
När man vi vill ha det bästa från tre världar får man bygga det själv. Jay Bramble inspirerades av sportbilar och sporthojar när han byggde om sin Jetskis till helt nya unika maskiner.

Redan i femtonårsåldern fascinerades Jay Bramble av Jetskis och ville bygga sin egen. När han såg en Kawasaki X2 JetSki för allra första gången visste han att det här var något han verkligen ville ha, men inte hade råd med, berättar Watercraft Journal.

Jobbat nio månader
 med sitt drömprojekt


Foto: Watercraft Journal

Många år senare har han uppfyllt sin dröm. I höstas startade projektet att bygga om tre stycken Kawasaki X2-maskiner från 1993-1995. Jay har byggt om och renoverat allt från motorerna till skrovet och kåporna på varje maskin.

Till och med lacken är samma färgkod som originalfordonet. Helt på egen hand har han under nio månaders tid jobbat med sitt drömprojekt. Och resultatet är ju helt fantastiskt.

Foto: Watercraft Journal

Den blå Jetskin är inspirerad av en Boss Mustang från 1970. Den röda är inspirerad av en Ferrari F40 från 1987 och den gröna är i grund och botten en Kawasaki ZX7R Ninja.


Foto: Watercraft Journal

Foto: Watercraft Journal

Att äntligen få se resultatet av sin ungdomsdröm är fantastiskt säger Jay till Watercraft Journal.


Vill du läsa mer om hur Jay byggt om varje enskild maskin ska du klicka in dig på Watercraft Journal och läsa hela artikeln. Där hittar du också fler bilder på dessa fantastiska maskiner.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK