30 October 2019 Malin Westling
Redaktionen på Watercraft Journal testar

Snabbrengöring för händerna

vatservetter Foto: Watercraft Journal
Olja, garagedamm och smuts är inte alltid det lättaste att få bort från händer och ansikte. Funkar Grease Monkey Heavy Duty rengöringsservetter efter en hel dag i garaget.

Att skita ner sig i garaget är mer regel än undantag för redaktionen på Watercraft Journal. Så när det var dags att byta däck och göra lite lättare service på deras trailer för vattenskotrar var det självklart att testa denna nya produkt. Efter en dag i garaget var händerna rejält skitiga. Att få händerna rena utan varken tvål eller vatten brukar vara en utmaning. 

Efter en dag i garaget var händerna rejält skitiga

Steg ett var att ens få ut våtservetten ur sin förpackning och med smutsiga hala händer var inte det det lättaste, skriver Kevin Shaw. Men när han väl fått upp förpackningen var själva servetten gjord i ett ganska tjockt perforerat material som inte går sönder trots att man drar lite i det. Enligt tillverkaren är servetterna tuff mot smuts men snäll mot din hud.

Foto: Watercraft Journal

Dessvärre krävdes det mer än en servett för att få händerna någorlunda rena. Produkten kanske inte funkar som det första alternativet du väljer efter du mekat i garaget. 
Men funkar finfint att ta med sig i bilen eller när du är ute på vift och där det är begränsad möjlighet att kunna tvätta händerna. Om inte annat är det ju en snygg förpackning.