03 April 2020 Malin Westling
Emma-Nellie om filminspelningen:

"Jättekul att spela stuntkvinna"

gallagher8 Foto: Ken Gallagher Photography
I veckan skrev vi om att jetski-filmen Hot Water Movie snart har premiär. Nu berättar världsmästaren Emma-Nellie om inspelningarna där hon är med och bjuder på riktigt jetski-racing.

Filmen handlar om en kille som vill bli jetskiproffs, men det går inte riktigt som planerat. Emma-Nellie och de andra jetskiförarna som bodde eller var i Lake Havasu City när inspelningarna ägde rum blev inbjudna att delta så att produktionen kunde få bra racing-action på film. Inspelningen av filmen Hot Water Movie gjordes under 2018.

Filmproduktionen är ett
stort samarbete i vår
fina jetski-community

-Jag ville självklart ställa upp. Denna filmproduktionen är ett stort samarbete i vår fina jetski-community, säger jetskiproffset Emma-Nellie Örthendahl.  

Allt ifrån maskiner, dräkter, statister och arbetstimmar är bidrag från människor som vill sprida jetski-sporten tillsammans. 

Foto: Ken Gallagher Photography

Emma-Nellie tävlar annars i Jetski-VM och blev bland annat världsmästare förra året. I år fick säsongen en dramatisk start då hon och Jonna Borgström kraschade båda två när de körde sida vid sida om att ta förstaplatsen. Sedan dess har tävlingarna skjutits upp på grund av Coronapandemin och de har inte kunnat tävla sedan dess.

Foto: Ken Gallagher Photography


Under inspelningarna av actionkomedin var det en hel del väntan mellan tagningarna. Men då passade hon på att prata med skådespelarna och jetskilegendarer som Chris MacCluggage, Tera Laho, Larry ”The Ripper” Rippenkrouger, Victor ”The Slasher” Sheldon.

Foto: Ken Gallagher Photography

Det var jättekul under inspelningarna och att spela stuntkvinna, säger Emma-Nellie. 

Foto: Ric POW Photography

Helmnets redaktion har ännu inte lyckats få fram någon information om vi i Sverige har möjlighet att se filmen på bio till exempel. Men det pratades om att den kommer på Netflix berättar Emma-Nellie.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK