19 February 2021
Eriksberg Boat Show 2022

Flytande båtmässan flyttas

eriksberg1
Årets vattenskoter- och båtsäsong säsong skulle kickstarta i april på Eriksberg Boat Show. Men Coronapandemin sätter stopp. Den flytande båtmässan skjuts i stället upp till nästa år.

Med utställare från hela Sverige och Norden skulle den helt nya marina mässan bli något alldeles speciellt. För vad vore väl inte mer självklart än att ha en flytande mässa för båtar, vattenskotrar och allt du kan tänkas behöva för ett liv på sjön. 


Foto: Christian Badenfelt


Den nya flytande båtmässan skulle äga rum mitt Göteborg och Eriksberg hamn men nu meddelar arrangören att de skjuter upp mässan till nästa år. 


Ett mycket tungt beslut att fatta men hälsa och säkerhet för besökare, medverkande och medarbetare går före allt annat, skriver arrangörerna i ett mail.


Foto: Christian Badenfelt. Arrangörerna av Eriksberg Boat Show

Utifrån rådande omständigheter på grund av Coronapandemin kan inte Eriksberg Boat Show följa de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten satt upp och Polismyndigheten har inte godkänt evenemanget.


Foto: Christian Badenfelt

Fantastiskt hur hela branschen välkomnade vårt projekt med att ha en flytande båtmässa mitt i Göteborg och med en arena som överträffade allt annat i marinbranschen, skriver arrangören.


Istället flyttas mässan till nästa år och ska arrangeras den 15-17 april 2022.