16 April 2020

Dags att lägga i vattenskotern? Så här gör du!

vattenskoter4 Foto: YouTube, West Coast Watercraft Club
Många av oss tänker att man vet hur man gör...fast man kanske egentligen inte riktigt har koll på läget. Men lugn, du behöver inte be om hjälp. Här kan du se en perfekt så-här-gör-man-video, så fixar du det helt själv sedan.

Det börjar bli dags att leta fram flytvästen och se över vattenskotern. För premiärturen är nära nu när vårsolen äntligen börjat värma. Men har du koll på hur du lägger i din vattenskoter helt själv?

Bra att bli påmind om
att göra saker och
ting i rätt ordning

West Coast Watercraft Club är en klubb för vattenskoterentusiaster med inriktning på äventyr. Alla har vi ju varit nybörjare någon gång och då är det lätt att man gör fel. Därför har klubben producerat en pedagogisk film som med glimten i ögat visar hur man lägger i sin vattenskoter helt själv.
Michelle, som vi inte vet efternamnet på, har köpt en helt ny Sea-Doo RXTX och ska ut på sin första provtur. Häng med till Davies Marina och se hur hon gör för att lasta av den helt själv för första gången.


Några tips på vägen är att innan du börjar bör du alltid parkera först och titta över all utrustning.


När du parkerat är det bra att installera  GoPro-kameror och GPS-enheter så du slipper tappa dem i vattnet. Att ha med sig extra bränsle är också alltid ett bra.

Videon är bra även för dig som kanske är lite ringrostig nu i början av säsongen. Det är ju alltid bra att bli påmind om att göra saker och ting i rätt ordning från första början.


Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK