09 December 2019 Malin Westling
Fiskeäventyr på vattenskoter

Catch, clean, cook!

Lake Powell och Up Lake Adventures erbjuder ett riktigt häftigt äventyr för dig som älskar att fiska och köra vattenskoter.

Du som redan har koll på Sea-Doos nya vattenskoter Fish Pro vet hur magiskt det är att fiska från en vattenskoter. Med alla tillbehör som finns till vattenskotern är det svårt att inte få till den perfekta fisketuren. Men det finns några saker som gör upplevelsen ännu bättre. Sea-Doo Fish Pro gör sig fantastiskt bra i Lake Powell i Arizona USA.

Det fantastiska landskapet och klara vackra vattnet ger en episk upplevelse

Up Lake Adventures erbjuder magiska fisketurer, skriver Watercraft Journal. Catch, clean, cook är en upplevelse där du fiskar, rensar och sedan tillagar fisken du fångat. Det är en all-inclusive upplevelse med guidad fisketur och du kan välja allt från dagsturer till längre äventyr med övernattning. Det fantastiska landskapet och klara vackra vattnet ger en episk upplevelse.

En av de bästa sakerna med en fiskeresa till Up Lake är att du bestämmer själv hur länge du vill fiska eftersom alla kör sin egen vattenskoter, till skillnad om ni åker båt. Du behöver heller inte bry dig om din egen fiskeutrustning är sliten eller gammal, du får låna allt du behöver på plats