31 March 2020 Malin Westling
Filmpremiär för Hot Water Movie

Actionkomedi om drömmen om att bli Jetskiproffs

hotwater3 Foto: Hot Water Movie
Billy Burnetts högsta önskan är att vara en professionell Jetskiförare. Hans pappa vill att han ska flytta hemifrån för gott. I vår har Hot Water Movie premiär, där även en av våra svenska vattenskoterproffs är statist.

Hot Water Movie är en actionkomedi där huvudrollsinnehavaren Billy Burnett, som spelas av Glenn McCuen, drömmer om att bli Jetskiproffs. Men vägen dit är inte så enkel. Samtidigt vill hans pappa att han flyttar ut ur huset för gott.


Men utan sponsorer är det svårt att bli proffs. Lösningen på det problemet är att spela in en riktigt grym och vild jetski-video som sedan ska delas och gillas av tusentals fans och följare i sociala medier. Och på så sätt ska den också nå potentiella sponsorer. Det är i alla fall planen.

En hel film om
sporten jag älskar

Iklädd en T-Rexdräkt visar Billy upp sina färdigheter på sin Jetski i en pool under ett välgörenhetsevenemang. Det kommer att bli grymt content till den kommande filmen om honom. Men det slutar inte så bra som han planerat. Istället kraschar han rakt in i sin pappas Camaro från '69.Trailern till filmen visar både galna trix och häftig körning. Om filmen kommer till Sverige och visas på svenska biografer är oklart. Men vi får väl hoppas. Det är ju nämligen en svensk superstjärna med som statist i filmen. Ingen mindre än flerfaldiga världsmästaren i Jetski, Emma-Nellie Örtendahl.


Helmnets redaktion har försökt nå henne för en kommentar men inte lyckats. Men i sina sociala medier skriver Emma-Nellie att hon var på plats i Lake Havasu i Arizona och hjälpte till att spela in race-scener. 

Jag är stolt över att vara en del av en film som handlar om min egen sport.


Hon gjorde en YouTube-video under dagen där hon bland annat intervjuar regissören och Jetskilegenden Larry Rippenkroeger, Glenn McCuen och Brian Combs.

-Det är så sällsynt att en sådan här film spelas in att jag inte kan förstå att det händer, skriver hon.

Jetskis är vanligtvis en del av en stuntscen eller en jakt på någon i 5-10 sekunder i filmer. Men nu, en hel film om sporten jag älskar.


Foto: Emma-Nellie Örtendahl tillsammans med delar av filmteamet 


Foto: Alla bilder i artikeln kommer från www.hotwatermovie.com

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK