10 March 2020
Nyheter

Yamaha satsar stort till 2021

mountainmax3 Foto: Yamaha
yamahasnow3 Foto: Yamaha
yamahasnow1
Med arton nya modeller kommer en ännu bredare line-up från Yamaha till nästa år. Fem av skotrarna är helt nya i respektive kategori. Nya högteknologiska motorer och flera tekniska uppdateringar, Yamaha har en tydlig mission inför nästa säsong.

I ett pressmeddelande skriver Yamaha att de ska "tillhandahålla ett omfattande sortiment av extremt tillförlitliga, högpresterande snöskotrar som är i en klass för sig i varje snöskoterkategori, från extrem lössnökörning till touring och äventyrliga upptäcktsfärder."

högpresterande snöskotrar
i en klass för sig

Med arton nya modeller, varav fem av dem är helt nya i kategorierna Crossover, Mountain, Trail och Utility satsar Yamaha stort på modellåret 2021. 

• SXVenom                      
• SXVenom MTN
• Mountain Max 154
• Transporter Lite
• Transporter 800

Nya Mountain Max 154" med ny EFI 2-taktsmotor på 749 cc

Med nya högteknologiska motorer, unika nya fjädrings- och styrsystem och ny skiddesign vill Yamaha vara det självklara valet för varje snöskoterförare i hela världen där det körs snöskoter. 

SXVenom för led och SXVenom MTN för lössnö är tillverkade för att passa hela familjen. Båda modellerna har den helt nya bränsleinsprutande 2-taktsmotorn på 397 cc och 65 hästkrafter. Och med ett imponerande vridmoment enligt Yamaha.  

Mountain Max gör comeback

Mountain Max gör comeback på marknaden. Med den nya bränsleinsprutande 2-taktsmotorn och 160 hästkrafter och avancerat fjädringssystem förändrar Mountain Max 154 förutsättningarna för lössnökörning ännu en gång skriver de i sin pressrelease.

Förbättrad styrning, bekvämare dyna och praktiska funktioner är någpt som Yamaha jobbat med inför 2021 på Mountain Max.


De två nya arbetsmaskinerna ska underlätta för dig som använder snöskotern i arbetet. Transporter Lite är en allroundmaskin som inte kommer göra dig besviken. Den är kompakt och är lättmanövrerad samtidigt som den har all den prestanda du behöver. Transporter 800 har fått ännu mer kraft. Tidigare modellen Transporter 600 är en mångsidig skoter som enligt Yamaha är näst intill den perfekta maskinen för både äventyr och arbete. Nu har den fått en större motor som gör att den passar både för arbete och lek i djup snö.


Se alla nyheter på Yamahas hemsida. Där hittar du utförliga specifikationer och detaljer för varje modell.