12 May 2020

Unik samling av gamla klassiska snöskotrar

Gordon Kimbles samling av gamla vintage-snöskotrar tar dig med tillbaka i tiden där allt började. Med över åttio snöskotrar från flera märken är den här videon en riktig guldgruva från förr.

Videon kommer från början från en amerikansk show som heter "At Your Leisure". Gordon Kimble från Idaho Falls, USA, som videon handlar om gick från att samla på och renovera gamla bilar till att göra samma sak med klassiska snöskotrar.

Foto: At Your Leisure, @Tim Smith Youtube

Gordon Kimble dog 2016, men videon om hans fina samling är värd att fortsätta delas då den innehåller så fantastiskt många fina gamla maskiner.

Vad sägs om klassiker från Arctic Cat och Polaris, Ski-Doo, Evinrude, Raider, Manta, Chrysler och till och med Harley-Davidson. 


Foto:  At Your Leisure, @Tim Smith Youtube


Videon är från 2015 men fick nyligen nytt liv igen när bilmagasinet Journal.ClassicCars.com delade den som "Dagens Video", vilket snöskotermagasinet SnowGoer sedan uppmärksammade.

 

Foto:  At Your Leisure, @Tim Smith Youtube
Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK