02 October 2019 Malin Westling
Sledtrax långtest av

Lynx Boondocker RE3900 850 Shot

Lynx Foto: Sledtrax
Temperaturen har sakta börjat sjunka och den första frosten har lagt sig. För att kicka igång säsongen ordentligt presenterar Sledtrax nu sina långtester av flera maskiner.

Det känns i luften av vintern snart är på G. Dagarna blir kortare och det blir allt mörkare. Det är många som längtar tills vintern kommer igång på allvar och vad passar bättre än att läsa långtester av förra säsongens snöskotrar. 

Mångsidig maskin som ger snöfattiga vintrar en extra guldkant.

Under föregående vinter har tidningen Sledtrax bland annat testat Lynx Boondocker RE3900 850 Shot under en längre period.

Lynx Boondocker RE3900 är kort och gott en otroligt välbyggd maskin med många fördelar, skriver Sledtrax.  


Det här är en mångsidig maskin som ger snöfattiga vintrar en extra guldkant. Att köra puckelpist är inga problem och geometrin på Kyb 46 stötdämparna får bra betyg. ”De väl tilltagna stötdämparna med kashimacoating i boggien gör att det inte finns någon gång jag kan minnas att de bottnat ordentligt” skriver Andreas Renberg som testat skotern. Även i lössnö fungerade skotern kanon trots att den är aningens tung. Däremot är det en ganska dyr leksak. Hela testet läser du på deras hemsida.