05 March 2021
"Fresh Set of Tracks"

Filmfavorit i repris

duncan-lee.ryssland1 Foto: Joachim Ågren. Duncan Lee i Kamchatka
Nu är det verkligen klent på lössnö på många håll i landet. Samtidigt som vi är rätt många som tycker att vintern försvann för snabbt. För att inte deppa ihop totalt kan man alltid slå på en skoterfilm till fredagsmyset för att muntra upp sig.

Snöskoterdokumentären "Fresh Set of Tracks" som är skapad av Simon Selberg och Rikard Lövgren är ett riktigt mästerverk tycker vi på Helmnet. 

När filmen hade premiär på Vimeo i november förra året satt vi som klistrade framför TV:n och kollade. Inte bra en gång utan tre. 


Foto: Duncan Lee. Cody McNolty i British Columbia


Över en och en halv timmes snöskotermagi. Så vill vi beskriva den otroligt välgjorda och intressanta snöskoterdokumentären "Fresh Set of Tracks", skrev chefredaktör Malin Westling i Helmnets recension av filmen.Foto: Duncan Lee. Simon Selberg och Rickard Lövgren 


Filmen utspelar sig i Sverige, Kanada och Ryssland. Vi får följa med på tre helt olika resor som skildrar tre helt olika miljöer och åkning.
Först åker de till Kamchatka i Ryssland, sedan till British Columbia i Kanada och till sist åker de till bland annat Sälen och Saxnäs i Sverige.


Foto: Rickard Lövgren. Duncan Lee i Kanada. 

Läs vår recension av filmen och ladda upp inför en fantastisk filmkväll med denna fina snöskoterfilm.