07 April 2020
Snö- och terrängfordonsbranschen: Business as usual

"Vi tvärbromsar inte"

recklessmedia1 Foto: Reckless media, Mattias Sulander
Även Snö- och terrängfordonsbranschen går ut med ett meddelande om den allvarliga situationenen för landets handlare och återförsäljare. Vi tar läget på allvar men det är ”Business as usual”.

Tidigare har Moped- och Motorcykelbranchens Riksförbund McRF gått ut med ett liknande meddelande om hur branschen hanterar situationen som råder på grund av Coronapandemin. I ett pressmeddelande skriver nu Snö- och terrängfordonsbranschen att de också tar läget på allvar men att de inte tvärbromsar.

Foto: Helmnet

-Du som kör i terrängen, på en fyrhjuling eller snöskoter, vet hur viktiga branschens återförsäljare och handlare är skriver de.

 Det är i butiken du köper fordon, utrustning och tillbehör, det är där du får råd och tips och det är hos din lokala handlare som du servar och reparerar din snöskoter eller fyrhjuling.


Därför har de också gjort en lista där du som kund kan se hur de flesta handlare agerar och vilka åtgärder de vidtagit för att minimera riskerna för smittspridning. De skriver också att en bransch som kan det här med säkerhet, och dagligen fokuserar på det, är fyrhjulings- och snöskoterhandlarna i Sverige.

Foto: Reckless media, Mattias Sulander