01 February 2021
Nyhet: släpvagn med bodel

Dela sovplats med din hoj eller snöskoter

slap4 Foto: Cavaleno
Ett nytt släp, perfekt för dig med ett aktivt liv, har kommit ut på marknaden. Ett släp där du både får med dig crossen eller snöskotern och samtidigt har sovplats för både dig själv och dina kompisar.

Den svenska tillverkaren skriver att det är ett perfekt släp för fritidsmänniskor och att det är framtaget för människor med en aktiv livstil. 

Visst skulle det vara praktiskt att kunna få med sig crossen eller snöskotern och samtidigt ha en sovplats och möjlighet att laga mat när dagens äventyr är slut. 


Foto: Cavaleno


Vi ser en stor efterfrågan på ett släp med bodel för aktiva människor. I designen har vi tagit med ett antal bling-bling detaljer för att verkligen visa den höga kvalitén vi bygger med, säger Mattias Blomberg VD Cavaleno AB.


Foto: Cavaleno


Det är dock inte helt självklart hur själva fordonet ska få plats utifrån bilderna vi sett, i alla fall inte en snöskoter. Men tillverkaren skriver att det ska fungera bra att både få med sig fordon och att kunna bo i släpet.

Den mysiga bodelen är utrustad med bäddbar soffa och ett sovloft så att tre personer kan sova skönt, det snygga pentryt har gasolhäll och ett Dometic kylskåp, skriver de i sitt pressmeddelande. 


Foto: Cavaleno


Släpets totalvikt är 2700 kilo och har en tjänstevikt på 1200 kilo. Det har 15" aluminiumfälgar och stötdämpare för bättre väghållning.


Foto: Cavaleno
Foto: Cavaleno