16 October 2019 Malin Westling

Snowbikes är här för att stanna

snowbike-1 Sledworthy
Screen-Shot-2019-10-16-at-7.56.57-PM-300x215 Sledworthy
Screen-Shot-2019-10-16-at-7.58.12-PM-300x205 Sledworthy
Alla som testat att köra en Snowbike säger samma sak, det är bland det roligaste de gjort. Om du letar efter det för perfekta fordonet för att ha skoj, då är en Timbersled för dig, skriver Sledworthy Magazine.

Redekationen frågade sig om det verkligen var värt besäverst att konverta en crossmaksin till en Snowbike. Att montera en Timbersled ARO 120.var inte så krångligt som de trodde. 

Du kommer att le i flera dagar

ARO 120 som redaktion kört med den senaste vintern är lämplig för Newfoundland-terräng och snöförhållanden skriver de på sledworthy.com.

Den kan köra överallt, och när vi säger överallt ... menar vi det! 

ARO 120 är kompatibla både på bana och hårt packad snö för den minimala tid du kommer att spendera på den just där. Du kan ta dig fram i princip överallt oavsett om det är tät terräng med träd eller djup snö.

-Jag tror på att Snowbikes är här för att stanna och så småningom kommer fler ställa snöskotern, och istället köra Snowbikes, åtminstone i backcountry-segmentet.

De är så roliga att jag har svårt prata om dem utan att bli helt yr av glädje. Gör dig själv en tjänst och prova, du kommer att le i flera dagar, skriver Jonathan Anstey.