13 October 2020
Aldrig mer trassligt hår

Smart pryl för långhåriga bikers

hightail3 Foto: Hightail Hair
Alla med långt hår vet hur slitet och trassligt håret kan bli när du kör MC, eller snöskoter och ATV för den delen, när håret får fladdra fritt i vinden. Äntligen har någon löst problemet.

Det kan tyckas vara en riktigt onödig pryl, men när vi tänker efter så är det ju riktigt smart. Alla som har eller har haft lång hår känner igen känslan när det flyga fritt utanför hjälmen.

Det ser häftigt ut och kan vara en del av frihetskänslan men det sliter på håret och har du otur är det svårt att kamma ut tovorna.Foto: Hightailhair.com


Nu har ett par från USA, Jen och Jon Burch kommit på ett innovativ och smart skydd för håret som du sätter fast på hjälmen. 

Det kanske inte är det snyggaste du sett men det fyller onekligen sin funktion. Skyddet heter Hightail Hair Protector och ska passa de flesta hjälmar. Redaktören Tricia Szulewski på Women Riders Now har testat produkten.  


Foto: Women Riders NowJag gillar att den är en del av min MC-utrustning. Jag glömmer aldrig hjälmen, men jag glömmer ofta att bära en halsduk eller en hårsnodd,  säger hon.


Foto: Women Riders Now

Klicka på länken för att se en video om produkten.