10 December 2019 Malin Westling
Harley-Davidsons nya adventure-tourer

Se fler detaljer på nya Pan America

pan-amerika2 Foto: Harley-Davidson
PA2 Foto: Harley-Davidson
Den nya äventyrshojen från Harley-Davidson visades upp på MC-mässan i Milano. Hojen kommer till 2021 men redan nu kan du se fler detaljer.

Exakt när den nya hojen kommer finns det inga uppgifter om, men det har redan blivit en snackis i MC-världen om H-D:s nya äventyrshoj. Det är inta alla som gillar att den amerikanska tillverkaren vidgar vyerna med både en elhoj, streetfighter och äventyrshojen Pan America. 

Den amerikanska tillverkaren vidgar vyerna

På EICMA i Milano stod hojen bakom glasväggar, men YouTube-kanalen Long Way Home har tagit en närmare titt på den.


Motorn är den nya Revolution Max på 1250 cc, en vätskekyld V-twin med 145 hk och 122 Nm i maximalt vridmoment. Det gör att den hamnar någonstans mellan BMW GS1250 och KTM 1290 Super adventure. 

Hojen ät utrustad med Brembobromsar och Michelindäck. Den har massor av elektronik och det sitter en TFT-skärm där du bland annat har Harley-Davidsons RDRS-system som är ett avancerat hjälpsystem som är utvecklat för att matcha motorcykelns prestanda under acceleration, när du saktar ned och när du bromsar. 

Det ser även ut som att blinkersknappen är på en sida, jämfört med alla andra av Harley-Davidsons motorcyklar där du har vänster och höger knapp för blinkers på respektive sida av styret. Kolla in videon för att se alla detaljer.