10 December 2020
Harley-Davidson 2021

Pan America™ lanseras i februari

panamerika3 Foto: Harley-Davidson
Nu släpper Harley-Davidsons datumet för när den nya äventyrshojen Pan Amerika presenteras. Den 22 februari nästa år får vi äntligen se den omtalade offroadhojen för första gången.

H-D:s modeller för 2021 presenteras under ett livesänt event på YouTube den 19 januari. Men först den 22 februari får vi se mer om den nya offroadhojen.

Pan America är Harley-Davidsons allra första renodlade äventyrshoj. Motorcykeln beskrivs som den amerikanska tillverkaren multiverktyg på två hjul.

Framtaget för att utforska och konstruerat för äventyr.


Med den nya offroadmodellen banar H-D ny väg och den 22 februari 2021 lyfter de av skynket och visar upp den nya hojen. Än så länge är det bara prototypbilder som visats. 
Foto: Harley-DavidsonH-D samarbetar med skådespelaren och fotomodellenJason Momoa som gjort en hel del reklamfilmer för H-D. På H-D:s hemsida kan du redan nu se en förhandsvisning med honom och hojen.

Jason Momoa jagar alltid nya äventyr. Häng med på vårt lanseringsevent för 2021 och få en smygtitt på hur Pan America får Jasons passion för Harley-Davidson® att växa.


Foto: Screenshot från Harley-Davidsons hemsida.  

Klicka på länken nedan för att registrera dig för att delta i lanseringseventet i februari.