15 October 2019 Malin Westling

Kvinnor, var med och påverka MC-branschen

womenrider-1 Foto: Woman Rider
Kvinnor är det snabbast växande segmentet i motorcykelindustrin. Men fortfarande är utbudet av kläder, produkter, utrustning och motorcyklar som passar kvinnor begränsat. Nu startas en konsumentpanel.

Det amerikanska motorcykelmagasinet, womenrider.com, vill ändra på förutsättningarna för kvinnor i MC-branschen. Både vad det gäller kläder, utrustning och motorcyklar. 

Jag tror att motorcykel- och klädtillverkare, reseföretag och återförsäljare vill göra oss glada, men de vet bara inte hur man gör det!", skriver redaktören för tidningen Jenny Smith. 

Tidningen har därför skapat en konsumentpanel för kvinnor för att kunna påverka branschen åt rätt riktning och nu vill de ha din hjälp för att samla in åsikter.

Vi är i en unik position för att kunna göra våra röster hörda

Eftersom vi är systerpublikationen till en av de mest respekterade motorcykeltidningarna i Nordamerika (Rider Magazine) och den största tidningen för återförsäljare (Powersports Business),  så har vi en direkt linje till beslutsfattarna i branschen. Vi är i en unik position för att kunna göra våra röster hörda av de människor som faktiskt kan göra något åt det", skriver Jenny Smith. 

Gå med i konsumentpanelen för att vara med och påverka.