27 November 2020
För dig med riktigt orange blod

KTM letar efter den ultimata Duke-föraren

Just nu har KTM kanske en av årets grymmaste tävlingar. Tyvärr bara för dig som kör någon av de orange lagets Duke-hojar, men ändå. Förutom ära och berömmelse världen över kan du vinna ett MotoGP-paket och ett besök på KTM HQ.

Hur grym tävling är inte det här, att bli den ultimata Duke Ridern världen över. Allt du behöver göra att dela en bild eller video i sociala medier med din Duke under hashtaggen #UltimateDukeRider. Och såklart övertyga att just du är den ultimata Duke-föraren.


Det räcker inte att bara köra en Duke, du måste nå rätt nivå. Du måste förstå det. Men det viktigaste av allt är att du måste bli ett med den.


Foto: KTM


Det står ett fantastiskt prisbord på spel

Den ultimata Duke-föraren söks över hela världen. Blir du en av finalisterna går du vidare till en omröstning där en vinnare koras. 


Foto: KTM

Förutom ära och berömmelse världen över står ett fantastiskt prisbord på spel. Vad sägs om en privat rundvandring i det allra heligaste rummet för alla som älskar orange, nämligen KTM:s högkvarter. Där både får flyg och boende ingår i priset.

Dessutom får vinnaren en VIP-biljett till MotoGP på Red Bull Ring i Spielberg för att nämna några av vinsterna. Kolla in fullständiga villkor för tävlingen och alla fina priser via länken nedan.

Foto: MotoGP. Preliminära kalendern för 2021.