26 June 2020

Indian Motorcycles nya klimatanpassade sadel

indiansadel3 Foto: Indian Motorcycles
Du vet hur varmt och svettigt det kan bli i sadeln under stekheta dagar. Eller hur obekvämt kallt och blött det blir när det regnar. Indian Motorcycles har lösningen, en sadel som anpassar temperaturen.

Att kunna reglera värmen i sadeln beroende på om det är kallt eller varmt ute låter som en riktigt skön lösning. Som nu när det varit över 30 grader varmt i Sverige är det ju nästan olidligt att sätta sig på en stekhet sadel. 

Medan det nästa vecka ska dra in regn och lite svalare temperaturer och då vill man kanske istället ha lite extra värme. Med ClimaCommand Classic Seat växlar du mellan kallt och varmt i sadeln genom ett knapptryck. 


Foto: Indian Motorcycles

MCN skriver att Ross Clifford, vice chefen för reservdelar, kläder och tillbehör, säger att trots att man kommit långt i att klimatanpassa sadlar med värme så har man hittills inte lyckats lika bra med kylningstekniken, fram tills nu.

Foto: Indian Motorcycles

Med ClimaCommand har vårt teknikgrupp äntligen löst detta problem, säger han.


Foto: Motorcycle News


Enligt Motorcycle News väntar Indian fortfarande på ett patentgodkännande men när vi kikar på den amerikanska hemsidan ser den ut att kunna beställas redan nu.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK