03 March 2020 Malin Westling
Fredrik Lindgren sjunger Lady Gagas superhit

Hör speedway-stjärnans duett med frun Carolina

Lindgren1 Foto: YouTube @fredriklindgren66
Försäsongen är i full gång och Fredrik Lindgren ligger i hårdträning inför säsongens speedwaymatcher. Men nyligen publicerade han själv en minst sagt annorlunda video mot hur vi är vana att se honom.

Lindgren har bland annat vunnit SM-guld med svenska laget Smederna från Eskilstuna två år i rad och han kom fyra i VM förra året. I början av april drar speedwaysäsongen igång i Polen där han tävlar för Czestochowa. Den första individuella tävlingen körs Warsawa i slutet av maj. Lindgren ser fram emot att det snart drar igång igen, skriver Aftonbladet.

Jag har ännu inte suttit på speedwaycykeln, men tränar kontinuerligt och åker motorcross när tiden finns.

Foto: YouTube @fredriklindgren66 

Förutom att ligga i hårdträning där det bara är fokus på speedway visar nu Lindgren upp en helt annan sida av sig själv. Tillsammans med sin fru Carolina Jonasdotter har han spelat in en musikvideo där de sjunger Lady Gagas monsterhit Shallow. Det finns ju ett talesätt som heter att vissa sjunger hellre än bra. Avgör själv om Lindgren borde satsa på en sångkarriär också. 

Det var en rolig idé från början, utmana oss själva helt enkelt.

Att det blev en musikvideo var det producenten Oscar Gyllenhammar, som vi jobbade tillsammans med, som kom på. Och resultatet är vi nog alla inblandade otroligt stolta över, skriver Lindgren i ett mail till Aftonbladet. 

En boost inom det musikaliska och det var en otroligt härlig känsla

Foto: YouTube @fredriklindgren66 

Med Carolina och Oscar vid sin sida vågade han testa på något helt nytt och kliva utanför sina sin bekvämlighetszon. 

-Jag fick en boost inom det musikaliska av det och helt plötsligt så vågade jag kasta mig in i en ram jag aldrig varit inne i förut och det var en otroligt härlig känsla, säger Lindgren.