13 January 2021
Moto Guzzi fyller 100 år

Firar med nya V9 och V85 TT

v85tt Foto: Moto Guzzi
v9bobber4 Foto: Moto Guzzi
2021 är ett viktigt år för Moto Guzzi som fyller hundra år i år. Den italienska tillverkaren firar fyrfaldigt med att lansera två nya versioner av V9 och två versioner av V85 TT.

Ett århundrade av passion, tradition och sportsliga prestationer skriver Moto Guzzi i ett pressmeddelande. De klassiska motorcyklarna från Moto Guzzi har alltid tillverkats i den lilla orten Mandello del Lario i Italien. Något som de är oerhört stolta över. 


V85 TT är dedikerad till äventyr och resor. Hojen står för minimalism, lätthet och användbarhet, precis som endurohojar ska göra. Den ska inte bara vara lätt att köra i din dagliga pendling utan ska också ta dig ut på äventyr. 


Foto: Moto Guzzi. V85 TT


2021 års V85 TT och V85 TT Travel har bland annat fått starkare vridmoment vid låga och medelhöga varvtal. en har också fått ekrade fälgar med slanglösa däck som gör att hjulen tappat 1,5 kilo i vikt. Det ska förbättra kördynamiken och körupplevelsen. Den har också fått två nya körlägen, sport och custom. 

Foto: Moto Guzzi V85 TT


2021 års V9 kommer i två nya versioner. Med helt ny motor på 850 kubik och 65 hästkrafter. Chassit är helt nytt och utvecklat för att öka körglädjen och upplevelsen av att köra hojen. Foto: Moto Guzzi. V9 Roamer


V9 Roamer är lättkörd och har fina detaljer och enastående finish. Foto: Moto Guzzi. V9 RoamerV9 Bobber däremot står för det mörka och nattsvarta. Med breda däck och sin avskalade stil sticker den ut på sitt eget sätt. 

Foto: Moto Guzzi. V9 Bobber
Foto: Moto Guzzi. V9 Bobber