18 November 2019 Malin Westling
Försäkringsbolaget Svedea delar ut priser

Årets MC- verkstad och handlare utsedd

An error occured.
För fjärde året i rad har försäkringsbolaget Sveda delat ut pris till "Årets MC-verkstad" och Årets MC-handlare". 2019 års vinnare är Yamaha Center Västerås och Desmo Center/Motorrad Center Stockholm.

Det är mc-ägarna själva som röstat fram vinnarna genom att svara på en enkät. Grunden till resultatet för de båda utmärkelserna är konsumenternas egna uppfattning om upplevelsen i både verkstäder och butiker, skriver Bike powerd by Motorrad. Svedea som delar ut priset och som instiftat utmärkelserna vill bidra till MC-branschens utveckling genom detta pris. Närmare 3000 personer har svarat på enkäten. 

Verkstäderna och handlarna är motorn för branschens gemensamma utveckling. 

-Genom dessa två utmärkelser hoppas vi kunna bidra till att utveckla verkstädernas och handlarnas service och kvalitet. En stor del av de handlare och verkstäder som fått kundutlåtanden har uppenbarligen arbetat aktivt med kundupplevelsen, eftersom många har högre betyg än förra årets undersökning. Kundservice är en färskvara och det är otroligt viktigt att aldrig släppa sitt fokus från detta om man vill nå hela vägen, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea, till Bike powerd by Motorrad. 

Priset för Årets MC-verkstad 2019 går till Desmo Center/Motorrad Center i Stockholm och priset som Årets MC-handlare tilldelas Yamaha Center i Västerås.