12 August 2020
Följ "Long Way Up" live

Apple-TV livesänder episk MC-resa

Longwayup1
lonwayup5
TV-serien "Long Way Up" med Ewan McGregor och Charley Boorman direktsänds på Apple-TV i höst. På varsin eldriven Harley-Davidson ska de köra från Argentina till Mexiko.

Ewan McGregor och Charley Boorman ska göra ett episkt motorcykeläventyr. Och det är inte bara resan i sig som blir riktigt spännande utan även valet av motorcyklar. De ska nämligen köra den långa vägen från Ushuaia i Argentina längst ner i Sydamerika upp till Mexiko.Resan är på 21.000 kilometer genom 13 länder och ska ta 100 dagar att genomföra. 

Tidigare motorcykelresor som McGregor och Boorman har gjorts har också dokumenterats.  I "Long Way Round" från 2004 körde de motorcykel runt hela världen, och i "Long Way Down" från 2007 körde de från norra Skottland till Sydafrika.Den nya serien Long way Up har premiär på Apple TV+ den 18 september.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.
MER INFO OK