05 November 2019
Segway banar ny väg

Lanserar hybrid-terrrängfordon

8 Foto: Segway Powersports
Segway lanserar världens första hybrid-terrängfordonsserie som banar helt ny väg och riktning för utvecklingen av Powersports-industrin, skriver ATV Mag.

Det är tre hybridprodukter som täcker alla kategorier av terrängfordon, det vill säga ATV-Snarler, UTV (Utility Side By Side)-Fugleman, och SSV (Sports Side By Side) -Villain. 

Snarler är till för den sportigare fritidskörningen men den fungerar också till viss del som arbetsfordon. Fugleman-serien är främst ett arbetsfordon och passar bra vid jakt och jordbruk.Villain-serien riktar sig främst till sport och tävling och den mer äventyrlige föraren.  

Alla tre modellerna är utrustade med hybridplattformen PHP och ERHP och kan konfigureras enligt kundens önskemål beroende på körupplevelsen. 

När fordonen presenterades på EICMA höll företaget en presskonferens.

Under de senaste 20 årens utveckling har Segway ackumulerat teknik som fordonsteknik, nytt energisystem, elmotor, batteripack, BMS, IOT, och IOV, som håller sig vid varumärkesandan för innovation och utforskning.

-Nu flyttar vi gränserna ytterligare. Lanseringen av Segway Powersports nya produkt är en solid och spännande produkt, sa ordförande för Segway-Ninebot EMEA Dennis Hardholt.