13 March 2020
Polaris Sportsman vs Can-Am Outlander

Rivalerna på 1000 kubik i utmanande test

Vill du ha brutal acceleration eller vill du ha en stabil och lättkörd maskin. ATV on Demand har ställt ärkerivalerna Polaris Sportsman XP 1000 och Can-Am Outlander 1000R XT-P mot varandra i ett stort test.

Polaris Sportsman XP 1000 fick flera betydande uppdateringar 2017. Sedan dess har det inte hänt så mycket mer än några små justeringar.  


Att välja mellan ärkerivalerna Polaris Sportsman XP 1000 och Can-Am Outlander 1000R XT-P var ett lättare val förut enligt ATV on Demand.Om du uppskattade brutal acceleration över action var det ganska självklart att välja Can-Amen. Om du istället uppskattade hantering och stabilitet fick det bli Polaris enligt ATV on Demand. Förra året gjordes en hel del uppdateringar av Can-Am Outlander vilket nu gör att det är svårare att välja en favorit av de här två.Testet pågick i tre dagar och de har kört nästan precis överallt för att testa fyrhjulingarna grundligt. De har testat bromsar, hastighet, hanterbarhet och mycket mer. De har kört på grusvägar, bana, på gräs och möjligheterna till att ta med packning, tung last, köra med släp och mycket mer. Kolla in videon för alla detaljer.