03 December 2020
Sweden Offroad Tour 2021

Kartan för nästa års SOT är klar

sot2 Foto: swedenoffroad.com
Programmet för Sveriges största fyrhjulsdrivna event, Sweden Offroad Tour, är spikat. Evenemanget äger rum på sexton platser under sexton dagar i juli nästa år.

Programmet och kartan för nästa års Sweden Offroad Tour är publicerat. Arrangören av SOT siktar på ett ännu större evenmang till nästa år än vad det var i år. 


Foto: swedenoffroad.com, bild från 2020 års event. 


Den 3-18 juli pågår eventet runt om i Sverige. För 2021 kommer också ett helt nytt område då SOT intar Hamrebanan i Hedemora den femtonde juli.

Det är första gången en officiell offroadträff äger rum vid Hamrebanan, skriver arrangören på sin hemsida.  
Foto: swedenoffroad.com, bild från 2020 års event.


De flesta områden erbjuder gratis camping i samband med SOT-dagarna även om varken el eller vatten finns att tillgå.

Vi försöker höja kvaliteten på SOT för att få fler deltagare, skriver arrangören. Vi försöker  att ha mat, toaletter och lätta spår markerade för att underlätta för nybörjare eller förstagångsåkare i SOT. 


Foto: swedenoffroad.com, programmet för 2021


Håll utkik på hemsidan och i sociala medier för fler nyheter och uppdateringar kring nästa års evenemang.

Sweden Offroad Tour är ett event för fyrhjulsdrivna terrängfordon som körs från Skåne och upp till Falun och vidare ner till Stockholm och Strängnäs. 

I år firade SOT 25-årsjubileum och under alla år har det lockat deltagare från 20 olika länder och över 8000 fyrhjulsdrivna terrängfordon har deltagit sedan starten.

Det är ett spännande äventyr som bjuder på körning genom allt från sand och lera till stigar och djupa myrar. Se fler bilder från årets event på deras hemsida.