19 March 2020
Helmnet söker Riders

Är du vår Passionate Rider för ATV?

Att samla ett gäng vänner för en ride-out en solig dag eller att testa nya maskiner. Kör du för nöjes skull eller är du snabbast över mållinjen? Möjligheterna är många och nu söker vi dig som brinner för att köra fyrhjuling.

Pete Hager från USA har passion för bland annat fyrhjulingar. Sedan ett par år tillbaka driver han en vlog där han kör ATV.

Min kanal handlar om att positivt marknadsföra sporten på ett roligt och säkert sätt. 


Jag är alltid tacksam för mina följare och prenumeranter, eftersom de har hjälpt mig att förvandla min passion till ett företag. Jag ser fram emot möjligheten att fortsätta öka medvetenheten och passionen inom quad-sporten, skriver Pete på sin hemsida.

Foto: YouTube, Pete Hager

Nyligen ordnande han en ride-out för sina följare där ett trettiotal entusiaster dök upp. Tillsammans hade de en fantastisk dag på fyrhjulingarna. 

Älskar du att köra ATV
och livet runt omkring?

Foto: YouTube @PeteHager

Nu söker Helmnet efter hans motsvarighet i Sverige, vi ser gärna både en kille och en tjej som Helmnet Rider för ATV. Är du precis som Pete en driven person som älskar att köra ATV och livet runt omkring. Det spelar ingen roll om det är din hobby, ditt jobb eller om du tävlar. Har du bara ett aktivt Instagramkonto och gärna en YouTube-kanal och kan skriva kortare texter och ta bilder som du kan dela med oss, då kanske det är just du som platsar i vårt gäng. Hör av dig till oss! 

Maila till: malin.westling@helmnet.net