10 September 2020
Nyheter 2021

Arctic Cats offroad-modeller presenterade

arcticcatoffroad4 Foto: Arctic Cat
Fordonsnyheterna för nästa år avlöser varandra. Nu har Arctic Cat även släppt sina offroadmaskiner för nästa år. Fokus ligger på att erbjuda högpresterande side-by-side-fordon och ATV:s av de mest populäraste modellerna.

Arctic Cat säger att de lyssnat på sina kunder och återförsäljare utifrån vad de efterfrågar och har därefter bantat fordonsparken för ATV och side-by-side till nästa år.


För modellåret 2021 har Arctic Cat förenklat sitt produktsortiment. Med ett starkt fokus på att erbjuda högpresterande side-by-side och ATV-fordon i de mest populära produktklasserna och kategorierna inom powersport-industrin, säger Craig Kennedy, vice direktör på Arctic Cat.


Foto: Arctic Cat. Alterra 570 EPS i färgen Dynamic CharcoalFoto: Arctic Cat. Alterra 90 i färgen Earth Blue


Alla 2021-modeller har uppdaterats med nya färgalternativ. ATV Trail Rider skriver att utseendet på de nya offroad-maskinerna fortfarande har den djärva stilen som Arctic Cat är kända för.Foto: Arctic Cat. Wildcat XX i färgen Green/White 

Klicka på länkarna för att se alla fordon och mer information om dem. Exakt vilka modeller som kommer till Sverige har vi inte fått veta än.